Predavanja i radionice: Kompanije studentima

Izvor: NaDlanu.com, 11.Maj.2013, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predavanja i radionice: Kompanije studentima

Drugi serijal projekta „Kompanije Studentima" u organizaciji udruženja studenata FONIS, biće održan od 17. do 19. maja na Fakultetu organizacionih nauka.

U okviru trodnevne konferencije planiran je serijal predavanja i radionica iz polja informacionih tehnologija. Cilj projekta je realno predstavljanje slike današnjeg poslovanja u domaćem IT sektoru, predstavljanje kompanija dolazećim generacijama, upoznavanje sa stvarnim zahtevima tržišta i smanjivanje jaza izmedju obrazovnih >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << institucija i poslovnog okruženja.Projekat će biti realizovan uz pomoć Orion telekoma koji je ujedno i glavni sponzor, a predavanja će se odvijati kroz tri tematske celine:Business day Mobile Tech day Web dayPrijave su otvorene do 15. maja na sajtu www.c2s.fonis.rs/prijave/ , a agendu i više informacija o predavačima možete pronaći na sajtu projekta: http://c2s.fonis.rs/Don't miss it, cause only right choice leads to great experience!

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.