✭ Pohod na Amsterdam ✭ (sa posetom Minhenu i Pragu)

Izvor: Plakatt.com, 24.Maj.2014, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

✭ Pohod na Amsterdam ✭ (sa posetom Minhenu i Pragu)

Novi Sad, Novi Sad
Wednesday 5 Nov 16:00 - 12 Nov 00:00

AMSTERDAM – grad karakteristične holandske arhitekture, kanala, brodića i mostova, grad boemog duha i neverovatne atmosfere. Na prvi pogled imaćete utisak da je u Amsterdamu vreme stalo u sedamnaestom veku koji je poznat kao zlatno doba holandske kulture, ali već na drugi pogled shvatićete zašto milioni mladih hrle u „grad u kojem je skoro sve dozvoljeno“. Mnoge evropske prestonice obiluju istorijskim znamenitostima, ali ono što Amsterdam čini posebnim je to što je gotovo svaka građevina u užem centru grada u isto vreme kulturni spomenik i nečiji životni prostor. Amsterdam je u isto vreme muzej na otvorenom, riznica znamenitih građevina i spomenika pod otvorenim nebom, ali i moderna užurbana evropska prestonica. Red light district i svojevrsne „Coffe shop-ove“ takođe ne treba zaobići kao neke od atrakcija boemskog Amsterdama. Amsterdam će nesumnjivo ispuniti sva vaša očekivanja: od uživanja u prelepim, neobičnim pejzažima, do odličnog šopinga i vrhunskog noćnog provoda.
✭ Paket aranžman od 160€ OBUHVATA:
○ 3 noćenja sa doručkom u 1/2, 1/3 ili 1/4 sobama u hotelu Ibis Budget 2* u Amsterdamu
○ Autobuski prevoz autobusima visoke turističke kategorije (TV, DVD, audio i video oprema, A/C) na relacijama prema programu
○ Posetu Minhenu i Pragu
○ Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana
○ Organizaciju putovanja u celini
✭ Cena važi za prvih 200 prijava, plaćanje na rate do 15. februara!
✭ INFORMACIJE I REZERVACIJE: 065/5475749, https://www.facebook.com/lidertravel.infoirezsp, https://www.facebook.com/plazacic.sinisa ili plazacicsinisa@gmail.com.

Nastavak na Plakatt.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.