Pacijent Branka Čankovića u prodaji od 17. avgusta

Izvor: Prva.rs, 16.Avg.2017, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pacijent" Branka Čankovića u prodaji od 17. avgusta

Bez obzira na splet okolnosti koji je doveo do pojave dvostrukog identiteta, glavni junak će krenuti kroz lavirinte podvajanja ličnosti i moraće da ponese teret života kojeg se ne seća…
Čankovićevo poigravanje pitanjima i provalijama identiteta u ovom romanu teče neusiljeno, postupno i mozaično, a neočekivana istina otvara prozor za nova i uznemirujuća saznanja…
Branko Čanković rođen je u Varaždinu 1951. godine. Od 1963. godine živi u Beogradu. Do sada je napisao >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << tri romana: „Restlovi‟ (2010), „20 sati‟ (2011) i „Čuvari tajne Obrenovića‟ (2014).
Roman "Pacijent‟ možete pronaći od četvrtka, 17. avgusta u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.