◇ NEON NACHT i električna post-yu NEBRIGA ◇

Izvor: Plakatt.com, 21.Jan.2011, 06:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

◇ NEON NACHT i električna post-yu NEBRIGA ◇


Kulturni Centar Grad, Beograd
Friday 4 Feb 22:00

ELEKTRANA vas poziva na NEON NACH i predstavlja promociju kompilacije
električna post-yu NEBRIGA!
line up:
◇ TRON uživo!
◇ ANTITELO uživo!
◇ GROF K.T.I dj_set
◇ NEOMODERN dj_set
◇◇ TRON
su Kiza i Trile i sviraju sirovi psihodelični elektro pank.
◇◇ ANTITELO
je Cakić i on obično svira analogni minimal-sint .
◇◇ GROF K.T.I
http://www.myspace.com/coilll
je Vladimir i utemeljivač je nove grofovske loze. Ponekad priredjuje balove,pri kojima kao tihi posmatrac masi zadaje ritam kretanja…
◇◇ NEOMODERN
www.myspace.com/neomodern1
www.neomodern.tumblr.com
je Nemanja i njegovi dj setovi su izgrađeni kao cele pesme i prate suptilnu ravnotežu između noći i dana, radikalizma i elektricizma, prošlosti i avangarde, mračnog disko zvuka i sintetičkih gromova…
◇ O BENDOVIMA
Beogradski andergraund je kavez bez rešetaka. u njemu su Kiza, Trile i Cakić na odsluženju doživotne kazne zbog spajanja elektra, panka i psihodelije. Godinama improvizujući muziku, žonglirajući život, uvek u nepredvidivom pokretu, kao kuglice u elektronskom fliperu bez izlaza. Danas, Tron i Antitelo su postali virtuozi slučajnosti. i više ništa nije slučajno - a ponajmanje greške! svaki njihov zalutali hitac nas pogađa u centar. zato, podvrgnimo se nasumičnim rafalima iz ritam mašina post-yu nebrige, trona i antitela!
◇ električna post-yu NEBRIGA
je besplatna kompilacija najgrđih, najreprezentativnijih elektro bendova srbije 2000-tih godina. na koncertu će biti dostupni NEBRIGA diskovi, majice, posteri i druga muzička izdanja po promotivnim cenama.
www.nebriga.com
◇◇ partenaires :
◇ Elektrana
http://elektrana.net/
◇ Radio Elektrana
http://radio.elektrana.net/
◇ Nacionalna Asocijacija Za Umetnost I Kulturu
http://www.nauk.rs/
Cena karte je 250 RSD !

Nastavak na Plakatt.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.