Jesen u mojoj ulici - Premijerno u Areni Cineplexu

Izvor: Plakatt.com, 10.Apr.2011, 01:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jesen u mojoj ulici - Premijerno u Areni Cineplexu

Arena Cineplex, Novi Sad
Thursday 21 Apr 20:30

„Jesen u mojoj ulici” govori o Promaji i Kučetu, dvadesetogodišnjacima koji besmisleno provode dan u jednom od predgrađa Novog Sada. Tražeći novac da prvi put posle osnovne škole odu na more, provode nas kroz sliku dela drušva izgubljenog u promenama. Uprkos tome što sve ukazuje da će ovo biti samo još jedan jesenji dan, na ovom naizgled bezazlenom putu, dogodiće im se trenutak koji će zauvek izmeniti njihove živote.
Ova autentična priča o odrastanju i prijateljstvu nagrađena je specijalnom nagradom žirija u selekciji 'Nacionalna klasa' festivala Cinema City 2009. godine. Međunarodnu premijeru film je imao iste godine, u glavnom programu Sarajevo film festivala.
Režija: Miloš Pušić
Glavne uloge u filmu tumače mladi glumci Filip Đurić, Nikola Spasojević, Milica Trifunović i Nađa Dobanović, uz podršku starijih i iskusnijih kolega, Borisa Isakovića, Jasne Đuričić, Aleksandra Đurice, Nikole Ristanovskog i drugih.
Cena: 300 din.
Trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=rgeWD6Rs8wU

Nastavak na Plakatt.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.