Jane Doe Vintage Shop na MIKSER VINTAGE MARKETU

Izvor: Plakatt.com, 01.Mar.2012, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jane Doe Vintage Shop na MIKSER VINTAGE MARKETU

Grad Beograd, Beograd
Saturday 3 Mar 12:00 - 3 Mar 20:00

Jane se šeta Beogradom i pravi malu stanicu u Mikser House prostorijama 3. marta od 12-20h u Karađorđevoj 46 i poziva sve dame i gospodu da je posete na Mikser Vintage Marketu.
U okviru ove manifestacije dočekaće vas sa ekskluzivnom vintage garderobom iz perioda od '20ih do kraja '80ih godina, ali će vas takođe upoznati sa novim odeljcima i akcijama koje će vas svakako prijatno iznenaditi.
U svom salonu koji će sa posebnom pažnjom biti predstavljen posetiocima, Jane je pored pažljivo odabrane selekcije odevnih komada pripremila i nešto sasvim novo što vrlo nestrpljivo želi da podeli sa vama.
Jane vam sa velikim zadovoljstvom želi dobrodošlicu.

Nastavak na Plakatt.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.