Izložba Tanjug:pogled u zenicu istorije

Izvor: S media, 19.Jun.2010, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba "Tanjug:pogled u zenicu istorije"

Kada upoznate gospodina Pravog da li da ga poljubite ili da pobegnete?

Nov naslov izdavačke kuće Alnari je knjiga (Ne)Verujem u ljubav autorke Vesne Zakonović - Arežine.

U knjizi upoznajemo Lanu koja ima dvadeset osam godina, iza sebe tri ozbiljne veze i milion neuspelih pokušaja, bogat društveni život, omiljena mesta za izlazak... Stambeno je situirana. Emotivno ruinirana. I Ana ima dvadeset osam. Iza sebe dve simpatije, jedan poljubac na plaži i malo pipkanja >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << preko kupaćeg. Pored sebe ima muža i slatku kćerkicu od pet godina, konstantni problem šta da kuva sutra... i pustu čežnju za izlascima.

Sticajem životnih okolnosti, Ana i Lana postaju najbolje prijateljice, dajući jedna drugoj odgovore na čuvena ženska pitanja: Da li neudate žene ipak najviše maštaju o ljubavi, mužu, konstantnoj obavezi, ocu svoje dece, dok one sa prstenom očajnički vape za slobodnim vremenom, kafom sa drugaricama i malo više slobode?

Ili ipak, prava sloboda tek u paru dobija smisao?

Vesna Zakonović Arežina

Pisac po rođenju i voditeljka po opredeljenju. Više od decenije prisutna u medijima. Pesme i knjige počela je da stvara iz hobija. Aktivna je kao tekstopisac i kompozitor. Ponosna je mama, ponosna tetka. Rođena je 1980. godine u Nišu. I dalje veruje u ljude i raduje se svakom novom danu. Više ne pravi planove. Jednostavno živi sa osmehom na licu.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.