DVS1: Tehno spektakl u petak u “Tjubu”

Izvor: NaDlanu.com, 16.Okt.2012, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DVS1: Tehno spektakl u petak u “Tjubu”

DVS1, jedan od najistaknutijih predstavnika američke škole tehna, nastupiće u petak u klubu “The Tube”, a domaća podrška su Dejan Milićević i Dušan Kačarević.

DVS1 (Devious one), odnosno Zak Kutoretski, jedna je od najuglednijih DJ figura na Srednjem zapadu SAD i poznat je po kolekciji od više od 10.000 vinilnih ploča.Iako su pravci koje Zak obuhvata u svojim setovima (techno, house, from deep and minimal to hard and beatin with soul in between. BEATS AND RHYTHMS) veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << široki, najpoznatiji, a i najbolji je u čistom tehnu koji će u petak i predstaviti u klubu “The Tube“. Njegovi setovi su poznati po raznim improvizacijama, što svaki Zakov nastup čini jedinstvenim i neponovljivim. Shodno tome što je predstavnik stare škole i poseduje zaista neverovatnu kolekciju vinilnih ploča, uglavnom i pušta sa istih.Intro radi domaći kralj dip hausa Dušan Kačarević, dok je za outro zadužen Dejan Milićević koji će predstaviti pure tecno set. Ulaz je do 1.00 sat je 200 dinara, dok će se kasnije plaćati duplo više.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.