DOČEKALI SMO I TO: Šejn Mekgovan stavio nove zube

Izvor: NaDlanu.com, 21.Dec.2015, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOČEKALI SMO I TO: Šejn Mekgovan stavio nove zube

Frontmen grupe The Pogues opet može da se smeje.

Kultna figura svetske rokenrol svene, pevač i frotmen irskog sastava The Pogues Šejn Mekgoven namestio je implante u vilicu, od kojih je jedan zlatan.

Šejn se nikada nije mogao pohvaliti holivudskim osmehom, ali je makar imao neke raspale krnjotke do pre sedam godina. Kad je 2008. ostao bez zuba zbog neumerenog uživanja u alkoholu i raznim vrstama opijata, pevač se pojavljivao u javnosti krezub.

Na insistiranje >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << njegove devojke koja je sve dogovorila sa stomatologom Darahom Malrunijem, Šejn je otišao na operaciju tokom koje su mu ugrađeni implanti. Operacija je trajala devet sati.

Shane MacGowan has a new rack of teeth. A #Festivus miracle! pic.twitter.com/EBTjcpB1Ct

— Paddy Quinn (@pqmiramichi) December 20, 2015

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.