Basement Freaks ( Hamburg / GER )  Give me something funky  pt.2

Izvor: Plakatt.com, 22.Avg.2012, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Basement Freaks ( Hamburg / GER ) '' Give me something funky '' pt.2

Povetarac, Beograd
Saturday 25 Aug 23:00

Subota 25. avgust od 23h
BASEMENT FREAKS ( Hamburg, GER ) DJset
Bombastic Jam, Jalapeno, Manmade, Goodgrove
Klubu Povetarac velika je cast da najavi dogadjaj u organizaciji Beatmasters ekipe i predstavi Basement Freaks’a, pionira evropske funky breaks scene, iza koga stoji nekolicina svetski poznatih etiketa, čoveka koji je pokrenuo i razradio sistem izdavaštva na zavidni nivo, a selekciju prefinjenih izdanja za svoj label Bombastic Jam objavljuje već pune 3 godine.
Ako se sa bilo koje strane obratiš pažnju na funky breakbeats scenu, što je danas izuzetno teško izbeći ako tragaš za pravim dancefloor provodom, tu ne možeš nikako zaobići neke od velikana, na čijem evropskom tronu je svakako Basement Freaks. Nakon nebrojeno singlova i remix izdanja, što na svojim pločama, takođe i kao gost na izdanjima drugih izvođača, kao i sa dva albuma od kojih se svakako izdvaja najnoviji “Something Freaky” za Jalapeno records, što je do sada najzapaženiji momenat njegove zavidne karijere. Sebe rečito ali vrlo precizno najavljuje kao “booty shakin’ low slung badass electonic funk with hip house tendence” ali moguće je reći i jednostavnije, to je autorski DJ set koji zvuči kao ultimativna freestyle atrakcija, koji pobuđuje iskonski poriv za ples.
Ovoj ekskluzivnoj večeri na brodu “Povetarac” podršku će dati i Zupany HTc, kao DJ i MC, član novosadskog fusion hip-hop kolektiva Hain Teny. Takođe tu su i rezidenti ove subotnje večeri i inicijatori ovog eventa, Beatmasters DJ’s (Iron & Worke), koji su vec nekoliko sezona zaduzeni za najludje subotnje provode na Povetarcu.
Ulaz je besplatan.
Vishe informacija:
http://soundcloud.com/basement-freaks
http://basementfreaks.blogspot.com/
http://soundcloud.com/bombastic-jam/tracks
http://www.facebook.com/pages/Basement-Freaks/174421310508

Nastavak na Plakatt.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.