BERKLEE CLINICS – BELGRADE

Izvor: Plakatt.com, 01.Nov.2010, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BERKLEE CLINICS – BELGRADE


Kulturni Centar Grad, Beograd
Tuesday 9 Nov 22:00

BERKLEE CLINICS – BELGRADE PREDSTAVLJA:
SESSIONS WITH SCHOLARSHIP WINNERS
Već više od dvadeset godina “Berklee College of Music” - najveći nezavisni muzički univerzitet na svetu i najznačajnija institucija za studije savremene muzike organizuje predavanja, radionice i audicije za dodelu stipendija širom sveta (World Scholarship Tour).
Od 9. do 18. novembra 2010. u Beogradu će biti održani info sešn, radionice i nastupi sastava koje predvode muzičari koji su dobili stipendije na klinikama u Beogradu i Peruđi. Želja nam je da tom prilikom široj javsnosti predstavimo ove mlade i talentovane muzičare.
Pozivamo vas da 9. i 16. novembra dođete u K.C. “Grad” da čujete i podržite najtalentovanije mlade muzičare iz Srbije uživo.Program se realizuje u partnerstvu sa “Berklee college of music”, G.O. Savski venac, Fakultetom Muzičke Umetnosti u Beogradu i K.C. “Grad”.

Nastavak na Plakatt.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.