Većina prodavnica biće otvorena 1. maja

Izvor: Blic, 29.Apr.2012, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Većina prodavnica biće otvorena 1. maja

Većina trgovinskih radnji u Beogradu u utorak, 1. maja, biće otvorena, ali će raditi skraćeno, dok će 2. maja raditi normalno.

U utorak do 15 sati, a 2. maja do 18 sati radiće samo dežurni "Maksi" supermarketi i "Mini maksi". Oba dana praznika biće otvoreni "Maksi" supermarketi koji rade non-stop i "Super maksi" u Delta sitiju.

"Tempo" centri, osim na Adi Ciganliji i u Kragujevcu, neće raditi 1. maja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dok će 2. maja raditi prema uobičajnom radnom vremenu.

Prodajni objekti "Merkatora" i "Rode" će oba dana praznika raditi prema redovnom radnom vremenu.

"SOS marketi" će 1. maja raditi od 7 do 18 sati, dok će u sredu, 2. maja, raditi redovno od 7 do 21 sat.

Svi objekti "Metro keš end keri" u Srbiji u ponedeljak, 30. aprila, radiće do 21 sat, u utorak će biti zatvoreni, a 2. maja počinju sa radom u 6 sati.

Povezane vesti: Izmenjeno radno vreme pošta tokom prvomajskih praznika
Pogledaj vesti o: Prodat Maksi,   Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Većina prodavnica biće otvorena 1. maja

Izvor: S media, 29.Apr.2012

Većina trgovinskih radnji u Beogradu u utorak, 1. maja, biće otvorena, ali će raditi skraćeno, dok će 2. maja raditi normalno...U utorak do 15.00, a 2. maja do 18.00 radiće samo dežurni Maksi supermarketi i Mini maksi...Protest sindikalaca: "Sve su opljačkali i prodali" (VIDEO)..Praznik rada:...

Nastavak na S media...

Većina prodavnica u utorak 1. maja biće otvorena

Izvor: Glas javnosti, 29.Apr.2012

BEOGRAD - Većina trgovinskih radnji u Beogradu u utorak, 1. maja, biće otvorena, ali će raditi skraćeno, dok će 2. maja raditi normalno.

Nastavak na Glas javnosti...

Zelene pijace otvorene do 14 sati

Izvor: Danas, 30.Apr.2012, 00:49

Većina trgovinskih radnji u Beogradu u utorak, 1. maja, biće otvorena, ali će raditi skraćeno, dok će 2. maja raditi normalno. U utorak do 15 sati, a 2. maja do 18 sati radiće samo dežurni „Maksi“ supermarketi i „Mini maksi“.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.