Podstaknimo solidarnost – novi konkurs međunarodnog školskog takmičenja

Izvor: DobreVesti.rs, 16.Jan.2015, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podstaknimo solidarnost – novi konkurs međunarodnog školskog takmičenja

BEOGRAD – Akademija srednjeevropskih škola (ACES) otvorila je novi ciklus takmičenja za prekogranične školske projekte i razmenu učenika: „Podstaknimo solidarnost: Brinimo o drugima i delimo ono što imamo“.


Rok za prijem prijava je 15. april 2015. godine a na ovom konkursu mogu da učestvuju učenici srednjih kola iz Albanije, Austrije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Hrvatske, Mađarske, Makedonije, Moldavije, Rumunije, Republike Češke, Slovačke, Srbije i Kosova.

Škole koje budu predstavile najbolje projekte osvojiće vredne novčane nagrade.

Svi ljudi su jednaki, ali nemaju svi jednake mogućnosti. Na žalost,neki...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

BiH će dobiti 165,8 miliona eura iz IPA fondova do 2018. godine

Izvor: SandzakPress.net, 16.Jan.2015

  BiH ̶ Evropska komisija je odlučila da Bosni i Hercegovini pripadne iznos od 165,8 miliona eura iz IPA sredstava, ali ne za razdoblje od sedam godina kao u slučaju Turske, Srbije, Makedonije, Albanije, Kosova i Crne Gore već za četiri godine. Bosni i Hercegovini će iz alokacije Instrumenata...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.