AMSTEL PREMIUM PILSENER i COMMUNIS ne zaboravljaju ono najvažnije! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 10.Jun.2016, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSTEL PREMIUM PILSENER i COMMUNIS ne zaboravljaju ono najvažnije! (VIDEO)

Usled svakodnevnih obaveza i rokova koji su sve kraći i koji nam neretko kroje slobodno vreme, ponekada izgubimo iz vida ono što nam je veoma važno, a to su naši ljudi, porodica, prijatelji i društvo sa kojima delimo sve i među kojima možemo da budemo ono što zaista jesmo.

Želja Amstel Premium Pilsenera da okrene ljude jedne drugima, njihovom zajedničkom uživanju u pivu, druženju i stvaranju uspomena za ceo život >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << traje već skoro 150 godina čineći ga prepoznatljivim.

Kreativni tim marketinške agencije Communis je upravo tu želju na kojoj se bazira komunikacija Amstel Premium Pilsenera prema javnosti, i prepoznao, pa je realizovao i najnoviju, upečatljivu kampanju sa krovnim sloganom „Tvoji ljudi, tvoj Amstel“.

U reklami je prikazano osvežavanje dragih uspomena sa dragim ljudima, kao i kako izgleda kada smo „svoji“ među prijateljima.

- Dugogodišnje iskustvo intenzivne komunikacije sa potrošačima govori nam da oni znaju da cene vreme koje provode sa prijateljima. Kao što ne postoji kompromis kada je u pitanju vrhunski kvalitet našeg piva, tako smatramo da ne treba da postoji kompromis kada je u pitanju odnos prema prijateljima i pravim vrednostima - izjavila je Sofija Eftimovski Božović, senior brend menadžer u kompaniji Heineken.



Zato je bitno ne zaboraviti prave vrednosti i slobodno vreme koristiti na najbolji mogući način, jer kada se vratimo svojim ljudima, vraćamo se sebi i onome što u biti i jesmo, potpuno prirodni i slobodni. Baš kao što je Amstel Premium Pilsener.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Delimo

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.