Ubedljivi Krajinović doneo vođstvo Srbiji

Izvor: RTS, 20.Nov.2019, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubedljivi Krajinović doneo vođstvo Srbiji

Pobedom Filipa Krajinovića nad Juičijem Sugitom Srbija je povela 1-0 protiv Japana na završnom turniru Dejvis kupa. Krajinović je odigrao odlično i pobedio Sugitu rezultatom 6:2, 6:4.
"Orlovi" nisu mogli da zamisle bolji početak u "Magičnoj kutiji" i to što je kapiten Nenad Zimonjić izabrao Krajinovića za prvi susret se ispostavilo kao pravo rešenje.

Filip je u najavi turnira >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << isticao da mu se dopada podloga u Madridu i to je potvrdio od samog početka meča.
Bila su mu potrebna dva gema da uhvati ritam, a kada je u tome uspeo, gemovi su se nizali kao na traci.
Napravio je brejk za 2:1, potom i još jedan i obezbedio prvi set. Igrao je iz terena, bio agresivan, a posebno je mogao da računa na ritern i bekhend, koji su funkcionisali besprekorno.
Manje od pola sata bilo mu je potrebno da reši prvi deo igre, da bi u drugom zadržao isti nivo i završio posao posle nešto više od jednog sata igre.
Sledeći na teren izlazi Novak Đoković i ima priliku da donese trijumf našoj zemlji, ukoliko pobedi Jošihita Nišioku.
Ukoliko bude 1-1 odlučiće dubl Tipsarević/Troicki – Meklahlan/Učijama.
Tok svih današnjih mečeva možete pratiti OVDE.
Selekcije Francuske i Japana su već odigrale tri meča i Francuzi su pobedili 2-1.
Kompletne rezultate Dejvis kupa možete pogledati OVDE.
Sve o novom turniru u čijoj reformi je glavnu reč vodio fudbaler Barselone Đerar Pike, pročitajte OVDE.
Nagradni fond turnira je 20.000.000 dolara.
Pogledaj vesti o: Nenad Zimonjić

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DEJVIS KUP: Orlovi visoko POLETELI! Krajinović doneo prvu pobedu Srbiji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2019

Odličan start naših reprezentativaca u Madridu...Reprezentacija Srbije zabeležila je pobedu na startu novog formata takmičenja Dejvis kupa. U prvom meču protiv Japana, Orlovima je prvi trijumf doneo Filip Krajinović koji je u dva seta bio bolji od Juičija Sugite rezultatom 2:0 (6:2, 6:4)...Prvi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Srpski teniseri poveli protiv Japana, Krajinović pobedio Sugitu

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2019

Teniska reprezentacija Srbije povela je danas protiv Japana u svom prvom duelu na završnom turniru Dejvis kupa...Filip Krajinović je u prvom meču dana sa 2:0 u setovima (6:2, 6:4) pobedio Juićija Sugitu...Igra se na dve pobede, a Srbiju će u narednom meču predstavljati Novak Djoković, koji će...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.