Težak poraz Krajinovića, Srbija u problemu!

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2019, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Težak poraz Krajinovića, Srbija u problemu!

Potreban nam je preokret, sad je Novak pod pritiskom.

Jedan od najtežih poraza u karijeri doživeo je danas Filip Krajinović, koji je u prvom meču četvrtfinala Dejvis kupa bio potpuno nemoćan protiv ruskog reprezentativca Andreja Rubljeva.

Njihov duel trajao je samo 53 minuta, a Rubljev je slavio sa 2:0, po setovima 6:1 i 6:2.

U prvom setu Rus je poveo sa 5:0, u drugom je vodio sa 4:0, što dovoljno ilustruje kakav mu je otpor danas pružio srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << teniser.

Rusija je tako povela sa 1:0 u pobedama u četvrtfinalnom duelu sa Srbijom, pa nam ostaje da se nadamo da će Novak Đoković uspeti da savlada Karena Hačanova, kako i da će naš dubl potom biti bolji od ruskog, kako bi se naš tim plasirao u polufinale Dejvis kupa.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Krajinović neprepoznatljiv, Rusija povela protiv Srbije

Izvor: OkRadio.rs, 22.Nov.2019

U četvrtfinalu Dejvis kupa srpski teniser je brzo i lako izgubio prvi duel od Andreja Rubljova 2:0 Filip Krajinović danas nije ličio na sebe. U četvrtfinalu Dejvis kupa srpski teniser je brzo i lako izgubio prvi duel od Andreja Rubljova 2:0 (1:6, 2:6), što je Rusiji donelo prednost nad Srbijom...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.