Srbija povela: Maratonac Viktor slomio mladog Rusa posle drame

Izvor: Vesti-online.com, 03.Feb.2017, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija povela: Maratonac Viktor slomio mladog Rusa posle drame

Srbija je povela protiv Rusije u prvom kolu Dejvis kupa. Drugi reket Srbije Viktor Troicki uspeo je posle drame i čak četiri sata i 35 minuta igre pobedio mladog Rusa Karena Hačanova pred više od 4.000 gledalaca u niškom "Čairu" - 3:2 (6:4, 6:7, 6:3, 1:6, 7:6).

Kada igra Viktor ne može bez drama pet setova. Mučila su se obojica tenisera tokom iscrpljujućeg meča, tražili su medicinske tajm-aute zbog bolova. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Bilo je tu i grčeva, ali na kraju naš teniser uspeo je slavi protiv 63. tenisera sveta. Obojici je ovo bio najduži meč u karijeri.

Vodio je Viktor 1:0 i 2:1 u setovima, ali se ruska nada nije predavala. Dobrim servisima uspevao je u većem delu meča da muči Troickog. U 10. gemu petog seta, Srbin je imao čak tri meč lopte, ali je i to Hačanov uspeo da sačuva i uvede meč u taj-brejk.

Poveo je Rus veoma brzo 4:0, ali je Vitkor uspeo da veže pet poena, povede. U taj-brejku, prvi do meč lopte je stigao Hačanov - 6:5, ali je Viktor vezao tri poena i na kraju uspeo da slavi za ovacije publike u Nišu.

U drugom meču drugi reket planete Novak Đoković igraće sa Danilom Medvedovim.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Merak u Čairu: Viktor nam posle epskog maratona doneo vođstvo

Izvor: MozzartSport.com, 03.Feb.2017

Troicki posle više od četiri sata borbe savladao Hačnova u prvom duelu Dejvis kupa – 3:2..Bilo je trilera, velike drame, ali najvažnije je da je na kraju u Nišu sve pucalo od meraka! Srbija je povela u Dejvis Kup duelu protiv Rusije, nakon što je posle više od četiri sata borbe Viktor Troicki...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.