Spasojević: Sledeće godine želimo dva finala i titule u Dejvis i Fed kupu

Izvor: Blic, 04.Nov.2012, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spasojević: Sledeće godine želimo dva finala i titule u Dejvis i Fed kupu

Predsednik Upravnog odbora Teniskog saveza Srbije (TSS) Toplica Spasojević rekao je da će muška i ženska reprezentacija sledeće godine pokušati da izbore plasmane u finale FED i Dejvis kupa.

"Ponosni smo na naše devojke i šta god da urade, nacija može samo da im kaže hvala. Imali smo malo i pehova, imali smo malu šansu juče, ali Češka je velesila u tenisu. Ovaj rezultat treba da bude podstrek novim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << generacijama i klincima koji dolaze. Na nama je da im obezbedimo uslove, pre svega infrastrukturu, da dodatno napreduju, pre svega generacija od 14 godina koje su prvakinje sveta",rekao je Spasojević novinarima u Pragu.

On je dodao da će bez obzira na ishod finala sa Čehinjama ženska FED kup selekcija i sledeće godine imati iste ambicije.

"Ostajemo i sledeće godine u istom sastavu i pokušaćemo da izborimo dva finala, u FED kupu i Dejvis kupu, vraća nam se i Novak u tim i nadam se da ćemo uspeti da ponovo obradujemo naciju", zaključio je Spasojević.

Češka posle prvog dana finala FED kupa vodi protiv Srbije sa 2:0.
Pogledaj vesti o: Dejvis kup

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.