Španci na Argentinu, četvrtfinalni derbi Australije i Kanade

Izvor: RTS, 21.Nov.2019, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španci na Argentinu, četvrtfinalni derbi Australije i Kanade

Poznati su svi četvrtfinalisti završnog turnira Dejvis kupa u Madridu. Pošto je reprezentacija Srbije kao prva prošla grupu A, dobili smo i ostale učesnike najboljih osam.
Osim "orlova" dalje su prošli Australija, Kanada, Španija, Nemačka, Velika Britanija, dok su dve najbolje drugoplasirane Rusija i Argentina.

Srbija će >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << odmeriti snage sa Rusima, dok će Argentina na megdan domaćinu Španiji.
Plasman Britaniji među osam najboljih doneli su Džejmi Mari i Nil Skupski u dublu, koji su u odlučujućem meču sa Kazahstanom bili bolji od Bublika i Kukuškina.
Kajl Edmund doneo je prednost u ovom duelu savladavši Kukuškina u dva seta – 6:3, 6:3.
Dani Evans je ponovo imao šansu da pre dubla donese pobedu Britancima, međutim ponovo je i omanuo. Bublik ga je savladao posle preokreta i dubl je odlučivao ko će u četvrtfinale.
Džejmi Mari i Nil Skupski bili su veliki favoriti i opravdali su ulogu. Prvi set dobili su za manje od pola sata (6:1), u drugom su se malo pomučili, ali su opet rutinski došli do pobede - 6:1, 6:4.
Oni će igrati protiv Nemačke, koja je takođe sa 2-1 eliminisala Čile.
Filip Kolšrajber je pobedio Nikolasa Žarija sa 6:4, 6:3, a Kristijan Garin je iznenadio Jan-Lenarda Štrufa, rezultatom 6:7 (3-7), 7:6 (9-7), 7:6 (10-8).
Kravic i Mies su overili plasman pobedom nad Bariosom i Tabiljom – 7:6 (7-3), 6:3.
Kompletne rezultate Dejvis kupa možete pogledati OVDE

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.