Rukometaši Vojvodine sutra sa Zagrebom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Avg.2022, 12:18

Rukometaši Vojvodine sutra sa Zagrebom

Rukometaši Vojvodine u sredu počinju sezonu, četvrfinalnom utakmicom regionalne SEHA lige sa Zagrebom. Duel na Slanoj bari na programu je od 16 časova.

Takmičarski meč sredinom avgusta i to u doigravanju regionalnog takmičenja, situacija je sa kojom se Boris Rojević, sa svojim igračima, nije suočavao prethodnih godina. Ovoga puta posao za Novosađane biće još teži imajući u vidu da je ekipa u potpunosti promenjena i da će joj biti potrebno mnogo više vremena za uigravanje. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Uz sve to, kvalitet ekipe Zagreba je nesporan.

"Pred nama je jedan mukotrpan posao da bi Vojvodina izgledala kao što je izgledala prethodnih godina. Radimo žestoko, momci su umorni i zbog svega ne doživljavamo ovu utakmicu kao takmičarsku, nego kao pripremnu za ono što tek predstoji. Jednostavno, nismo u situacija da sada igramo takmičarski, jer su noge teške i tek izlazimo iz priprema", rekao je trener Vojvodine, Boris Rojević, u razgovoru sa novinarima.

Zagreb će imati ulogu jasnog favorita na Slanoj bari. Hrvatski šampion je standardni učesnik Lige šampiona, a ove sezone se dodatno pojačao kako bi ostvario ambiciozan plan da u elitnom takmičenju prođe grupnu fazu.

Vojvodina će do početka naše superlige odigrati tradicionalni turnir u Doboju, a potom i u Riđici, a trener šampiona Srbije, Boris Rojević, veruje da će za mesec dana njegova ekipa dostići potrebnu formu. Kada je reč o sastavu tima, strateg Novosađana ističe da su mu potrebna još 2 igrača koja bi doprinela boljoj igri ekipe u odbrani.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.