Raonić predvodi Kanadu u polufinalu Dejvis kupa protiv Srbije

Izvor: Blic, 03.Sep.2013, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raonić predvodi Kanadu u polufinalu Dejvis kupa protiv Srbije

Dejvis kup reprezentaciju Kanade u polufinalu protiv Srbije u Beogradu od 13. do 15. septembra predvodiće Miloš Raonić, odlučio je selektor Kanade Marten Lorando.

Pored Raonića, u timu Kanade biće još Frenk Dančević i dubl igrači Danijel Nestor i Vasek Pospišil.

Selekciju Srbije, koja je 2010. osvojila istorijsku titulu pobednika Dejvis kupa, činiće Novak }oković, Janko Tipsarević, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Dušan Lajović i Nenad Zimonjić.

Pobednik meča Srbija - Kanada sastaće se u novembru u finalu sa boljim iz drugog polufinalnog duela u kojem se u Pragu sastaju Češka i Argentina.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Raonić predvodi Kanadu u polufinalu Dejvis kupa protiv Srbije

Izvor: Dzungla.org, 03.Sep.2013

Dejvis kup reprezentaciju Kanade u polufinalu protiv Srbije u Beogradu od 13. do 15. septembra predvodiće Miloš Raonić, odlučio je selektor Kanade Marten Lorando.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.