Progovorio sudija koji je razbesneo Serenu

Izvor: Sportske.net, 14.Sep.2018, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Progovorio sudija koji je razbesneo Serenu

Teniski sudija Karlos Ramos rekao je danas da je zadovoljan što se, posle skandala u finalu Otvorenog prvenstva SAD, ponovo vraća poslu.

Ramos se priprema za meč polufinala Dejvis kupa između Hrvatske i SAD u Zadru.

"Fokusiran sam samo na taj meč i na to što ponovo radim. To je sve što mogu da kažem", rekao je Ramos za Asošiejtid pres.

Ramos je bio u centru pažnje skandala >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji je izazvala jedna od najboljih teniserki svih vremena Serena Vilijams, koja ga je u finalu US Opena optužila da je lopov i nesportski se ponašala.

Zbog toga je bio na meti kritika iako je postupio po teniskim pravilima.

Ramos danas nije želeo da govori ni o detaljima diskusije sa predsednicom Teniskog saveza SAD Katrinom Adams koja je stala u odbranu Serene Vilijams. Portugalski sudija je samo kazao: "Ne mogu o tome da pričam".
Pogledaj vesti o: Dejvis kup

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.