Posle prvog dana Davis Cup meča Češka - Srbija: 1:1

Izvor: NC magazin, 07.Apr.2012, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle prvog dana Davis Cup meča Češka - Srbija: 1:1


Janko je junak, ljudina! Posle 5 sati i sedam minuta onakvog meča, sa toliko preokreta na šljaci, kad je već bio suočen sa dve meč lopte, izlazi kao pobednik. Kad se igra za Srbiju, ovim momcima stvarno nije ništa nemoguće.
A počelo je tako što je u prvom meču Viktor Troicki, nažalost veoma brzo i ubedljivo, izgubio od Tomas Berdych-a sa 3:0 (6:2, 6:1; 6:2). Borio se i Viktor, pokušavao da pruži raspoloženom protivniku veći otpor, ali nije išlo. Kako je i sam izjavio posle meča, zna da nije u formi i da mu ne ide još od prošle jeseni ali se trudi i želi da bude bolji, pogotovo kad igra za Davis Cup tim. Nadamo se da ćemo u sledećem meču gledati bolje izdanje našeg Viktora.
Pogledaj vesti o: Dejvis kup,   Viktor Troicki

Nastavak na NC magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NC magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NC magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.