PODRŠKA! Atraktivna Rumunka sluša srpski hit i BODRI Novaka (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2021, 19:59

PODRŠKA! Atraktivna Rumunka sluša srpski hit i BODRI Novaka (VIDEO)

Zanosnim telom očarala svet

Pobedu reprezentacije Srbije u četvrtfinalu Dejvis kupa protiv Kazahstana proslavila je i rumunska teniserka Andrea Prisakariu, koja u dosadašnjoj karijeri pažnju na sebe nije skrenula partijama na terenu, već svojim izgledom.

Andrea je navijala za Srbiju i to nije krila na društvenim mrežama, a pobednički >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poen u odlučujućem meču u kojem su Novak Đoković i Nikola Ćaćić u tri seta savladali Golubjeva i Nedovjesova proslavila je uz pesmu Nede Ukraden "Dobro došli šampioni".

🇷🇸 😍🚀🚀🚀 pic.twitter.com/LE5iU1oRh2

— Prisacariu Andreea (@IamPrisacariuA) December 1, 2021

I u toku meča je bila oduševljena srpskim dubl parom, pa je čak koristila zaljubljen "emodži", ali i rakete uz Novaka i Nikolu.

A post shared by @tennisnow202

Srbija igra svoj meč polufinala protiv Hrvatske, a videćemo da li će zanosna Rumunka i ovaj put podržati naše igrače.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.