Najbolji Hrvat otkazao i Vimbldon

Izvor: Sportal.rs, 17.Jun.2010, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolji Hrvat otkazao i Vimbldon

Najprestižniji teniski turnir koji startuje sledećeg ponedeljka neće igrati i najbolji hrvatski teniser Ivo Karlović. Njega je povreda stopala odvojila od "trave", a i on sam je svestan da bi igranje na Vimbldonu moglo da mu ugrozi nastup u Splitu, u susretu Dejvis kup reprezentacija Hrvatske i Srbije.

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Karlovićeva povreda za brigu Hrvata

Izvor: Mondo, 17.Jun.2010

Hrvatski teniser Ivo Karlović povukao se sa Vimbldona zbog povrede stopala i time produžio neizvesnost oko hrvatskog sastava za Dejvis kup meč sa Srbijom.

Nastavak na Mondo...

Karlović i Štepanek otkazali učešće na Vimbldonu

Izvor: S media, 17.Jun.2010

Hrvatski teniser Ivo Karlović zbog povrede stopala otkazao je učešće na Grend slem turniru u Vimbldonu, saopštili su danas organizatori kojima je posle problema sa kolenom otkazao i češki teniser Radek Štepanek..Karlović je prošle godine igrao u četvrtfinalu Otvorenog prvenstva Engleske, kada...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.