Francuska vodi 2:0 protiv Španije u polufinalu Dejvis kupa

Izvor: Beta, 14.Sep.2018, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuska vodi 2:0 protiv Španije u polufinalu Dejvis kupa

Branilac titule teniska reprezentacija Francuske povela je danas u Lilu sa 2:0 protiv Španije u polufinalu Dejvis kupa, pošto je Luka Puj pobedio Roberta Bautistu Aguta posle pet setova, 3:6, 7:6, 6:4, 2:6, 6:4.Puj je pobedio posle tri sata i 40 minuta i doneo veliku prednost Francuskoj u polufinalu.Prvi poen ranije danas obezbedio je debitant Benoa Per, pobedom protiv Pabla Karenja Buste sa 7:5, 6:1, 6:0.U subotu je na programu meč dublova, a najavljeno je da će igrati Žilijen Beneto i Nikola Mau, protiv Marsela Granoljersa i Felisijana Lopesa.Španija je bez prvog igrača sveta Rafaela Nadala, koji je povredio desno koleno na Ju Es openu prošle nedelje.U drugom polufinalu u Zadru Hrvatska vodi protiv SAD sa 2:0.
Pogledaj vesti o: Dejvis kup,   Tenis

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HRVATI GAZE KA FINALU DEJVIS KUPA: Francuska ubedljiva protiv Španije!

Izvor: Kurir, 14.Sep.2018

Branilac titule teniska reprezentacija Francuske povela je danas u Lilu sa 2:0 protiv Španije u polufinalu Dejvis kupa, pošto je Luka Puj pobedio Roberta Bautistu Aguta posle pet setova, 3:6, 7:6, 6:4, 2:6, 6:4.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.