Ena ponovo izvisila: Kačar ima novu devojku!

Izvor: Svet, 11.Jul.2010, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ena ponovo izvisila: Kačar ima novu devojku!

Vrhunski je fudbaler Gojko Kačar, a nema tima u Evropi koji ga ne bi poželeo u ekipi. Ali, isto tako, sjajan je i kao glumac. Naime, tokom odmora u Splitu stigao je da poseti i podrži naše Dejvis kup igrače protiv Hrvatske u "Spaladijumu", kada je morao da odigra dvostruku ulogu - prva je bila uloga "samca", odnosno pretvaranje da trenutno nema devojku, a druga se sastojala u tome da bude miran posle sjajnih poena Đokovića, iako mu je radije dolazilo da skoči sa stolice, aplaudira i pozdravi najboljeg srpskog tenisera.
Ako je ovu drugu ulogu i odigrao sa perfekcijom, na prvoj nije "prošao prijemni". Atraktivna crnka, na koju je, posle samo jednog pogleda, većini muške populacije u dvorani zastajao dah, nije odvajala pogled od njega. Trudili su se da prikriju da su zajedno, čak su i sedeli jedan red ispod drugog, međutim, sitni gestovi poput dodira ruku kada to skoro niko nije video, otkrili su tajnu. Zajedno su napustili "Spaladijum", a takođe, par je potom viđen i na hotelskom bazenu, što je potvrdilo da Gojko i definitivno ima novu devojku.
"Doputovao sam potpuno u privatnoj režiji na par dana u Split. Hteo sam da napunim baterije i ispostavilo se na kraju da sam odseo u "Meridijan Lavu", istom hotelu gde je i naša Dejvis kup reprezentacija. Čim sam to video, poželeo sam da podržim Novaka i ostale tenisere direktno sa tribina. Doduše, bilo mi je malo nezgodno jer nisam mogao da odreagujem na svaki poen onako kako sam želeo. Ipak, ovde morate biti oprezni", poručuje Kačar, koji, ovog puta, nije želeo da priča o emotivnom životu. "Četiri dana sam bio ovde, a nažalost, nisam mogao da ostanem do kraja duela u nedelju jer moram da se javim u klub i posvetim se profesionalnim obavezama. Odmorio sam se, dve nedelje sam imao pauzu posle SP, i sada sam spreman za nove aktivnosti"
Kačar se sreo i sa Novakom Đokovićem, koji je veliki zaljubljenik u fudbal.
"Nismo pričali, ali jesmo se javili jedan drugom u hotelu. Novak je stvarno odličan momak, za svaki primer. Ne znam da li nije mogao da spava posle naše utakmice sa Australijom, ali važno je to da oni sada dobiju Hrvate. Verujem da ćemo na kraju biti uspešniji. Jeste gusto, tu je pritisak sa tribina, ali oni su profesionalci koji znaju da se bore sa publikom".
Na priče da napušta Hertu i da je samo pitanje dana kada će biti promovisan u nove klupske boje Gojko ostaje oprezan.
"Tačno je da sam u pregovorima sa nekim klubovima. Mediji dosta toga pišu, ali za sada sam još uvek u Herti. Tek, do kraja meseca bi sve to trebalo da se iskristališe. Iskreno se nadam da ostajem u Nemačkoj i da ću samo da promenim ekipu", zaključuje Kačar koji ni posle dve nedelje nije promenio mišljenje o nastupu Srbije na SP. "Šteta je što nismo napravili bolji rezultat na Mundijalu, a imali smo veliku priliku. Dali smo sve od sebe, ali po meni i sreća nam je falila za neki korak više. Treba da dignemo glavu gore jer mislim da smo na pravom putu i da smo svima dokazali da znamo da igramo fudbal i da se borimo za svoju zemlju", objasnio je za "Novosti" naš as.
 
Pročitaj na www.svet.rs

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.