DK: Srbija na korak od polufinala

Izvor: B92, 08.Jul.2011, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DK: Srbija na korak od polufinala

Teniska reprezentacija Srbije nalazi se na korak od plasmana u polufinale Dejvis kupa pošto posle prvog dana protiv Švedske vodi sa 2-0.

Prvi bod Srbiji doneo je Viktor Troicki koji je sa 3-1 pobedio Mihaela Rideršteda, dok je u drugom meču Tipsarević posle samo jednog seta slavio protiv Ervina Eleskovića.

Tipsarević je naime prvi set rešio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u svoju korist rezultatom 6:2, a početkom drugog Elesković je povredio koleno prilikom servisa Tipsarevića i bio je primoran da preda meč.

Umesto Tipsarevića protiv Eleskovića je trebalo da igra Novak Đoković, ali je stručni štab u poslednji trenutak odlučio da odmori prvog tenisera sveta.

U subotu će Zimonjić i Tipsarević igrati dubl sa Aspelinom i Lindestadom. U nedelju će se igrati poslednja dva meča u singlu, Đoković će igrati sa Riderštedom, a Troicki sa Eleskovićem.

Pobednik ovog duela u polufinalu će igrati protiv Argentine koja je već stekla nedostižnih 3-0 u duelu sa selekcijom Kazahstana.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DK: Srbija vodi 2:0

Izvor: Mondo, 08.Jul.2011

Janko Tipsarević dobio prvi set i naredni gem protiv Ervina Eleskovića, koji je zatim predao meč.

Nastavak na Mondo...

DK: Elesković predao Tipsareviću za 2:0

Izvor: S media, 08.Jul.2011

Selekcija Srbije nalazi se na korak od plasmana u polufinale Dejvis kupa, pošto je povela 2:0 protiv Švedske u Halmštadu. ..Nakon što je Viktor Troicki doneo prvi poen aktuelnom šampionu, Janku Tipsareviću je Ervin Elesković predao meč početkom drugog seta zbog povrede....Janko je tokom prvog...

Nastavak na S media...

DK: Poraz srpskog dubla

Izvor: B92, 09.Jul.2011, 15:50

Duel Švedske i Srbije u četvrtfinalu Dejvid kupa u Halmštadu nastavljen je susretom dublova, a Šveđanima su prvi poen doneli Simon Aspelin i Robert Linsted...Nenad Zimonjić i Novak Đoković su poraženi od švedskog dubla u tri seta, bilo je 6:4, 7:6, 7:5 posle dva sata i dvadeset minuta igre...U...

Nastavak na B92...

Đoković i Zimonjić izgubili u dublu protiv Šveđana

Izvor: Studio B, 09.Jul.2011

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i Nenad Zimonjić izgubili su danas u dublu od svedskog para Simon Aspelin - Robert Linšted sa 6:4, 7:6 (7:5), 7:5...Odluka o polufinalisti Dejvis kupa biće doneta sutra posle singl mečeva...Švedska je sada smanjila rezultat na 2:1, pošto je Srbija prvog dana...

Nastavak na Studio B...

DK: Šveđani dobili dubl i smanjili na 2:1

Izvor: S media, 09.Jul.2011

Reprezentacija Švedske smanjila je na 2:1 protiv Srbije u meču četvrtfinala Dejvis kupa. ..Švedski dubl, Simon Aspelin/Robert Lindšted, maksimalnim rezultatom 3:0 (6:4, 7:6(5), 7:5) pobedio je našu kombinaciju Novak Đoković/Nenad Zimonjić...Đoković i Zimonjić u prvom setu nisu iskoristili...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.