Izvor: HotSport.rs, 08.Mar.2015, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DK: Srbija bi Brazilce dočekala na travi?

Reprezentacija Srbije plasirala se u četvrtfinale Dejvis kupa. U tom duelu će ići na pobednika okršaja Brazil – Argentina. 

U slučaju da Brazilci slave, Srbija bi bila domaćin tog duela, a u našem timu već su razmatrali opcije za eventualni okršaj.
- Već smo razgovarali o tome, šta ćemo ako dođu Brazilci. Jedna od opcija jeste da igramo na travi. Može da se pokrene pitanje da li bismo mogli da napravimo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << dobar teren na travi u Srbiji jer bi nam protiv njih to najviše odgovaralo – rekao je Troicki.
Četvrtinale Dejvis kupa igra se u terminu posle Vimbldona, pa bi trava značila da naši momci ne bi morali da se privikavaju na novu podlogu u kratkom vremenskom periodu.
hotsport.rs       

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

DK: Srbija – Brazil na travi?

Izvor: BanjalukaLive.com, 08.Mar.2015

Reprezentacija Srbije plasirala se u četvrtfinale Dejvis kupa, a tamo će je čekati pobjednik okršaja Brazil – Argentina. U slučaju da Brazilci slave, Srbija bi bila domaćin tog duela, a u našem timu već su razmatrali opcije za eventualni okršaj. "Već smo razgovarali o tome, šta ćemo ako...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.