Daču posetila ćerkica Hana

Izvor: Blic, 10.Avg.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Daču posetila ćerkica Hana

NOVI SAD - Šest nedelja nakon teške saobraćajne nesreće, proslavljeni vaterpolista Danilo Ikodinović susreo se sa svojom petnaestomesečnom ćerkicom Hanom, saznaje „Blic". Njegova supruga Nataša, čim su joj lekari dozvolili da bebu donese u bolnicu sredinom prošle nedelje, rešila je da ispuni jednu od najvećih želja svog supruga - da vidi bar jednu od svoje dve ćerke.

- Susret je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << neverovatno dirljiv. Možete i da zamislite: posle šest nedelja imao je priliku da vidi i poljubi svoju devojčicu. Do tada, jedini kontakt sa ćerkom bio je da joj priča i tepa telefonom. Čim ju je Nataša unela u sobu, oči su mu se napunile suzama. Dočekao ih je sedeći, spreman za susret. Nataša mu je najpre prinela devojčicu, a on je odmah zatražio da je stave do njega na krevet, da je pomazi i poljubi. Nije mu bilo važno ni to što je malena nemirna, ni to što mora da pazi na ruku, samo je poželeo da se ona nađe kraj njega. Možete da zamislite reakciju kada mu je malena rekla: „Tata!" i pružila ručice. Nataša, koja ni sama nije mogla da ostane mirna i kojoj su takođe suze krenule, morala je da bude sabrana i da pazi na njegovo stanje i umiruje i njega i dete - priča naš izvor u Kliničkom centru.

Iako su lekari dali zeleno svetlo za posetu ćerke smatrajući da viđenje sa malenom Hanom Dači samo može dobra da donese, medicinsko osoblje bilo je u blizini jer i ovako velika radost predstavlja uzbuđenje, a Ikodinović je još u teškoj fazi oporavka. Nakon početne radosti, presrećna porodica potrudila se da iskontroliše emocije. Smejali su se, tepali jednom drugom, a mala Hana nije htela ni na minut da se odvoji od oca. Ipak, ova prva poseta nije smela dugo da traje, pa je devojčica ubrzo odneta kući. Slavni vaterpolista, pričaju naši izvori, nije dozvolio sebi da se rastuži nakon odlaska ćerke, znajući da će se poseta ponoviti vrlo skoro.

Drugovima čestitao pobedu

Kako tvrde naši izvori u Kliničkom centru, Ikodinović je preko elektronskih poruka u stalnom je kontaktu sa svojim drugovima i šalje im svoju nesebičnu podršku. Posle pozdrava koje im je poslao po predsedniku Borisu Tadiću, neposredno pre njegovog polaska iz Srbije, Dačini drugovi juče ujutro bili su i prilici i da dobiju njegove prve čestitke za pobedu protiv Nemačke.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.