Uvertira za beogradski koncert

Izvor: Večernje novosti, 19.Jan.2015, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uvertira za beogradski koncert

HRVATSKI pop pevač Masimo Savić objavio je spot za pesmu “Ispod nekog drugog neba”, pred izlazak novog albuma “Jedan dan ljubavi” i solističkog koncerta zakazanog za 20. februar u beogradskom Sava centru (karte od 1.700 do 2.700 dinara). Pomalo bajkoviti video-klip, sniman po izuzetno hladnom vremenu, ulepšali su konji, a Masimo se čak nosio mišlju da i sam uzjaše jednu od tih plemenitih životinja. To, ipak, nije učinio. - Gledajući konje kako predano slušaju komandu svojih vlasnika, osetio sam želju da probam da jašem - rekao je Masimo. - Ali kada smo videli kako je trener pao s jedne nestašne arapske kobile, odlučio sam da ne rizikujem.
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

MASSIMO OBJAVIO NOVI SPOT “ISPOD NEKOG DRUGOG NEBA”

Izvor: Muzika.co, 20.Jan.2015, 09:50

Popularni pop pevač Massimo Savić objavio je novi spot  “Ispod nekog drugog neba”, a sledećeg meseca održaće koncerte u Beogradu i Zagrebu.. Novi spot za pesmu “Ispod nekog drugog neba” režirao je Andrej Korovljev, a ova pesma se nalazi na novom albumu Massima Savića “Jedan dan ljubavi”.. Massima...

Nastavak na Muzika.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.