OSTRVO SRCE U JADRANU PRIVLAČI ZALJUBLJENE

Izvor: Kurir, 15.Feb.2011, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSTRVO SRCE U JADRANU PRIVLAČI ZALJUBLJENE

GALEŠNJAK - Ostrvo u obliku srca koje se nalazi na Jadranu postalo je hit destinacija za Dan zaljubljenih pošto je prethodno otkriveno na aplikaciji "Google earth".

Sam vlasnik nije imao predstavu da njegovo ostrvo izgleda kao srce, dok ga zaljubljeni parovi nisu zatrpali molbama da tu odsednu.

"Zvučalo je neverovatno. Mislim da je ovo najsavršenije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << skrojeno ostrvo u obliku srca na svetu", rekao je Vlado Jureško, čija je porodica vlasnik 130.000 kvadratnih metara ostrvca Galešnjak, sada već poznatije kao Ostrvo ljubavi.

"Tamo niko sada ne živi, tako da ako ljubavni parovi žele da tamo provode vreme nasamo, slobodno to mogu i da učine. Mi smo oduvek mislili da ostrvo deluje kao da ima oblik srca, ali sada kada smo to i videli čini mi se kao da celi svet želi da ga poseti".

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.