“Neverne bebe” na slavljeničkoj turneji

Izvor: Večernje novosti, 31.Jan.2018, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Neverne bebe” na slavljeničkoj turneji

“Neverne bebe” 14. i 15. februara u Lazarevcu i Nišu GRUPA “Neverne bebe”, koja proslavlja 25 godina rada, održaće 14. februara koncert u Centru za kulturu u Lazarevcu, a dan kasnije u Domu vojske u Nišu. U čast obeležavanja Dana zaljubljenih i u slavu zaštitnika vinara Svetog Trifuna, “Neverne bebe” su pripremile poseban repertoar, uz prepoznatljive hitove, ali i pesme iz prvog dela karijere koje ne izvode tako često. Na koncertu u Lazarevcu nastupiće i >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << specijalni gosti - glumica Jelena Gavrilović, koja je rođena u tom gradu, i Bane Lalić MVP, a na koncertu u Nišu pridružiće im se Jelena Tomašević i regionalna muzička zvezda Daniel Kajmakoski. PROČITAJTE I:"Neverne bebe" počinju obeležavanje 25 godina postojanja - Ovu godinu obeležiće slavljenička turneja povodom dve i po decenije od osnivanja benda, a potrudićemo se da svaki koncert publici donese nešto novo - od produkcije, retrospektive karijere kroz različite repertoare, pa do gostovanja ljudi koji osećaju našu muziku i sa kojima delimo senzibilitet i ideje - rekao je frontmen Milan Đurđević.
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

14. Svetosavski sajam knjiga u Oficirskom domu

Izvor: RadioCity.rs, 31.Jan.2018

Svetosavski sajam knjiga svečano će biti otvoren u četvrtak 1. febrara od 18 sati, a otvoriće ga pisac Goran Gocić, koji će od 19 sati promovisati svoju novu knjigu “Poslednja stanica Britanija”.. Narednog dana, u petak 2. februara od 18 sati,  povodom  obeležavanja 25 godina od objavljivanja...

Nastavak na RadioCity.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.