Redizajnirani brazilski Sandero, Stepway i Logan FOTO

Izvor: B92, 26.Jul.2019, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Redizajnirani brazilski Sandero, Stepway i Logan FOTO

Renault Brazil objavio je galeriju fotografija restilizovanih Dacia modela, koji se u ovoj južnoameričkoj državi prodaju pod značkom francuskog auto-giganta.

Ovom prilikom redizajnirani su Sandero i Stepway (koji se u Brazilu prodaje kao zaseban model, a ne kao varijanta Sandera), kao i brazilska verzija Logana koja zbog povišenog odstojanja od tla i zaštitnih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << detalja na spoljašnjosti više podseća na Renault Logan Stepway za rusko tržište, nego na standardni evropski Logan.

Prednji i zadnji deo ovih automobila vidno su izmenjeni. U poređenju sa aktuelnim modelima koji se prodaju u Evropi imaju drugačije farove u obliku slova C sa LED oznakom, prednju masku koja više ukazuje na to da je u pitanju Renault, a ne Dacia, kao i nova zadnja LED svetla koja takođe otkrivaju “rođačku” vezu sa francuskim proizvođačem.

Zadnji branik je takođe nov, ali brojne karakteristike pokazuje da je ipak u pitanju ista, samo restilizovana generacija ovih modela.

Što se tiče pogona, kupci mogu da biraju između dva benzinca. Bazični 3-cilindarski 1.0 SCe proizvodi 79 ks i uparen je sa 5-brzinskim manuelnim menjačem.

Ispod haube snažnije verzije nalazi se 1.6 SCe benzinac sa 115 KS. Osim mauenlnog 5-brzinca na raspolaganju je i opcioni CVT X-Tronic, što je jedna od najznačajnijih novina u okviru redizajna ovih modela.

Restilizovani Sandero košta od 46.990 brazilskih reala (oko 11.000 evra), Logan od 50.490 reala (oko 12.000 evra), a Stepway od 61.190 reala (oko 14.500 evra)
Pogledaj vesti o: Dacia Sandero

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.