Stigao Berluskoni, ali stigli i novi imigranti

Izvor: TvojPortal.com, 10.Apr.2011, 03:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigao Berluskoni, ali stigli i novi imigranti

(vesti online) Premijer Italije Silvio Berluskoni stigao je Lampeduzu, odakle je jutros evakuisano više stotina izbeglica iz Afrike ali su nekoliko sati kasnije stigli novi imigranti, prenose italijanski mediji.


"Vidite, održali smo reč. Sve je pod kontrolom", rekao je premijer pozdravljen aplauzima građanima koji su ga dočekali u luci.Berluskoni je dodao da misli da će "kancelarka morati da se složi sa zajedničkom politikom u odnosu na ovaj ljudski ' >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << cunami'".Italijanski premijer je rekao i da će početak deportacija tuniskih imigranata biti psihološka poruka onima koji se tek spremaju da krenu za Italiju.Berluskoni je, pošto ga je na dočeku pozdravio gradonačelnik Lampeduze Dino de Rubeis, ocenio da je ostrvo "ispražnjeno" od imigranata, kao što je i obećao.Ostatak vesti pročitajte na linku


berluskonilampeduzaimigranti

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.