Snažan zeljotres pogodio Meksiko, upozorenje za cunami

Izvor: N1 televizija, 08.Sep.2017, 07:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snažan zeljotres pogodio Meksiko, upozorenje za cunami

Snažan zemljotres jačine osam stpeni pogodio je južnu obalu Meksika, snažno zatresao zgrade i izazvao paniku među stanovništvom.

Američki geološki institut je saopštio da je epicentar bio blizu granice Mekska i Gvatemale i na dubini od 35 kilometara.

Navedeno je da zbog zemljotresa postoji opasnost od cunamija za Gvatemalu, Honduras, Meksiko, El Salvador i Kostariku. Još uvek se procenjuje rizik za Guam, Havaje i druga pacifička ostrva.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<
Zemljotres se osetio čak i u glavnom gradu Meksika, gde su stanovnici u sred noći izašli na ulice zbog straha od rušenja zgrada. Delovi grada su ostali bez struje.

Tsunami warning for 'hazardous' waves after huge earthquake hits Mexico https://t.co/jM9DfQPxpp
Pogledaj vesti o: Cunami

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.