Zvezdinom treneru može da plaća samo Zvezda

Izvor: Politika, 21.Mar.2013, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdinom treneru može da plaća samo Zvezda

Otkuda Crvenoj zvezdi pare da dovede trenera iz inostranstva (Portugalac Sa Pinto) i kako će da mu plaća kad je u dugovima? Objašnjenje je dao generalni sekretar „crveno-belih” dr Miodrag Zečević, kome je ta tema, kao profesoru, što se kaže, u struci:

Fudbalski klub Crvena zvezda radi saglasno zakonu i pozitivnim propisima i sredstva ostvaruje svojim regularnim poslovanjem. Drugi način, jednostavno, ne postoji. Plaćaćemo na osnovu Ugovora o angažovanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << trenera. Svom treneru samo Zvezda može da plaća i to isključivo sa klupskog računa. Svoju mesečnu zaradu dobijaće kao i prethodni trener. Što se blokade računa tiče ona je rezultat protestovanih instrumenata obezbeđenja plaćanja – menica za neizmirene, a obezbeđene finansijske obaveze kluba. Račun je blokiran dok se na njemu ne prikupi dovoljno sredstava da se isplati onome ko je blokirao račun. Blokada računa je – stanje računa. Trenutno je takov, ali naravno, može da se popravi. Donacije i sponzorstva, kao i svi ostali prihodi, moraju da idu preko računa i o svemu tome mora da postoji ugovor, tako da nema nikakve druge mogućnosti da neko umesto Crvene zvezde plaća njene obaveze.

I. C.

objavljeno: 22.03.2013.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Fudbal

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.