Zvezdino burno veče preteklo do jutra – stiže i Šengelija?

Izvor: B92, 15.Jul.2023, 08:06

Zvezdino burno veče "preteklo" do jutra – stiže i Šengelija?

Krilni centar Virtusa Tornike Šengelija interesantan je čelnicima Crvene zvezde.

Vest je preneo grčki novinar Hristos Harpidis, koji ističe da je gruzijski reprezentativac glavna želja Duška Ivanovića.

"U Crvenoj zvezdi, posle Majka Tobija, Miloša Teodosića, Džoela Bolomboja i Adama Hange, spremaju tim sa Rokasom Gidraitisom, Šabazom Napijerom dok je goruća želja Duška Ivanovića Toko Šengelija", stoji u njegovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << objavi.

Šengelija je sa Ivanovićem već sarađivao u Baskoniji, a ukoliko dođe bio bi drugo pojačanje koje je na Mali Kalemegdan stiglo iz Virtusa.

Reč je o igraču koji je branio boje moskovskog CSKA i Valensije pre toga, dok je u NBA igrao za Čikago Bulse, Bruklin Netse i Šarlot.

Podsetimo, iza Zvezde je buran dan u kom su potvrdili dolazak Majka Tobija i Džoela Bolomboja, dok je Rokas Giedraitis pred vratima kluba. Navodno je i Šabaz Nejpir veoma blizu da učini isto.

KK Crvena zvezda 2023/2024

Došli:

* Dejan Davidovac

* Marko Simonović

* Miloš Teodosić

* Adam Hanga

* Majk Tobi

* Džoel Bolomboj

Otišli:

* Stefan Marković

* Ben Bentil

* Hasan Martin

* Džon Holand

* Ognjen Dobrić

* Luka Vildosa

* Fakundo Kampaco

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.