Zvezdini navijači napali Čedu Jovanovića!

Izvor: Press, 17.Apr.2013, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdini navijači napali Čedu Jovanovića!

Kako je potvrđeno u LDP, Jovanović je u Segedin doputovao na poziv VK Crvena zvezda, kao osoba čija je firma jedan od finansijera ovog sportskog kolektiva i zato što je lider LDP nekada trenirao zajedno sa prvotimcima Zvezde.
Jovanović je bio bez obezbeđenja i u društvu supruge i još dvoje prijatelja. U restoranu se pozdravio i slikao sa navijačima, ali je, kako kažu u LDP, bilo i dvadesetak huligana sa Zvezdinim obeležjima.
- Počeli su da dobacuju i prvo verbalno >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << vređaju - rečeno je “Novostima” u njegovoj stranci. - Vređanje je prešlo u fizički obračun. Jovanović je uspeo da zaštiti svoju suprugu, ali je njegov prijatelj teško povređen.
U LDP su nam rekli da su navijači Zvezde, sa kojima se prethodno pozdravio, uspeli da zaštite Jovanovića i spreče veći incident.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.