Zvezdina potrošačka korpa – 900.000 evra

Izvor: MozzartSport.com, 02.Sep.2014, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdina potrošačka korpa – 900.000 evra

Posle godina u kojima se dug u Ljutice Bogdana samo gomilao došlo je par meseci mira i štednje. Crvena zvezda je, naime, u ovom letnjem prelaznom roku potrošila "samo" 900.000 evra. Moralo se oprezno ovaj put.

Obeštećenje je, podseća dnevni list Sport, tako plaćeno samo za Danijela Avramovskog (300.000 evra), Bogdana Planića (250.000), Nenada Gavrića (250.000) i Mamadua Mbođa (100.000). Damir Kahriman, Predrag Đorđević >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << , Stefan Đorđević, Nikola Antić, Miloš Bosančić, Aleksandar Katai i Đorđe Despotović stigli su kao slobodni igrači.

Sve skupa pomenutih 900.000 evra, a s obzirom na to da je prodaja Abiole Daude Viteseu u klub unela 500.000 evra, te da su Dragan Mrđa, Miloš Ninković i Nenad Milijaš Zvezdi oprostili dug od ukupno 470.000 evra, možemo da kažemo da je ovog leta Zvezda maltene na nuli.

Naravno, sa dugom od pedeset miliona evra – jasno je da to i nije baš tako... I da dugo neće bi biti. Ali barem se ne rasipa.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BILANS: Koliko je Zvezda u prelaznom roku potrošila para

Izvor: HotSport.rs, 02.Sep.2014

Prelazni rok je završen u ponoć. U JSL među najaktivnijim klubovima u letnjem prelaznom roku bio je tim koji se nalazi u najvećim novčanim problemima – Crvena zvezda.. . Crveno-beli nastavljaju da kripe kraj sa krajem, ali to ih nije sprečilo da tokom „letnje pijace“ angažuju čak 10 novih...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.