Zvezdina pobeda nad Radom dobra uvertira za Kup

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Maj.2012, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdina pobeda nad Radom dobra uvertira za Kup

BEOGRAD -

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na svom terenu Rad sa 3:1 u poslednjoj utakmici 29. kola Superlige i napravili lepu uvertiru za finale Kupa Srbije sledeće nedelje.

Izabranici Roberta Prosinečkog su otpor "žilavih" gostiju slomili u završnici utakmice, kada su potvrdili kvalitet i iskoristili terensku inicijativu.

Crveno-beli su poveli u 36. minutu, kada je Marko Mirić >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << neometan sa peterca savladao Branislava Danilovića.

Rad je zaigrao malo hrabrije nakon primljenog gola, a posledica toga je izjednačujući pogodak nekadašnjeg igrača Zvezde, Slavka Perovića u 67. minutu.

Da više od 26.000 navijača ode sa osmeh na licu sa stadiona, potrudili su se Kristijan Borha i Luka Milunović.

Prvo je Kolumbijac u 81. minutu iskoristio smušenu reakciju odbrane Rada, a potom je mrežu "građevinara" za konačanih 3:1 zatresao i Milunović u 86. minutu.

Crveno-beli će u sredu, 16. maja u Kruševcu igrati protiv čačanskog Borca u finalu Kupa Srbije.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.