Zvezdin tim za Ludogorec: Mišolovka za Plastuna

Izvor: MozzartSport.com, 01.Avg.2016, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin tim za Ludogorec: Mišolovka za Plastuna

Portugalac Vijeira šansu čeka na klupi, Aleksandar Katai ponovo u napadu

Drugačiji ambijent, mnogo više gledalaca, teren većih dimenzija... A sve ostalo je isto kao u Razgradu. Bar što se tiče Crvene zvezde.

Pojedini bivši igrači crveno-belih govorili su prethodnih dana kako srpski šampion mora da bude strpljiv, imun na poklič sa tribina koji će tražiti konstantne napade ka golmanu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Ludogoreca Vladislavu Stojanovu.

Sudeći po poslednjim informacijama iz Ljutice Bogdana, Crvena zvezda će revanš meč trećeg kola kvalifikacija sa Ligu šampiona početi sa istom postavom kao u Razgradu. Bez klasičnog napadača, ali sa zgusnutim veznim redom i Aleksandrom Kataijem kao lutajućom minom na koju bi mogli ponovo da nagaze defanzivci bugarskog prvaka.

---->>>> Emotivna najava zvezdaša za Ludogorec: Povratak ranjenog vuka! (VIDEO)

Stručnom štabu Crvene zvezde se, na prvi pogled, isplatio defanzivniji sistem od pre osam dana. Mada je u prvom poluvremenu bilo problema. Velikih problema. Namera odgovornih iz Ljutice Bogdana je jasna. Žele da pojačanim veznim redom skrate manevarski prostor poslovođi gostujuće ekipe Marselinju i pruže ozbiljnu podršku defanzivnoj liniji. To su u prvoj utakmici sasvim solidno odradili Mičel Donald i Damijan Le Talek.

---->>>> Motivacioni govor Slavoljuba Srnića uoči Ludogoreca

Golom protiv Metalca Ugo Vijeira se kandidovao za povratak u starnnih 11, ali očigledno da je stručni štab rezonovao da je to suviše mali uzorak dobrih igara. Odnosno, da je Aleksandar Katai sposoban da u mišolovku uhvati defanzivce Ludogoreca. Posebno nešto sporijeg Ukrajinca Igora Plasutna, koga je „izlomio“ prilikom izjednačenja na 1:1.

Vijeira bi mogao da bude od koristi u nastavku. Bez obzira da li će Crvenoj zvezdi biti potreban ili gol ili ne, Portugalac je sposoban da „davi“ štopere i tera ih na grešku. A to je jedan od načina da Ludogorec bude kažnjen, pogotovo ako bugarskom prvaku vreme ne bude saveznik.

---->>>> Mobilizacija Zvezdinih legendi: Deki, kaži im kako si uništio Kajzerslautern i postao velikan! (VIDEO)

Nepoznanica u veznom redu nema. Osim standardne trojke (Le Talek, Donald, Kanga) po bokovima će delovati Slavoljub Srnić i Pablo Mouče. Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije je odradio veliki posao u Razgradu. Bio je jednim okom fokusiran na defanzivu i pomogao Milošu Cvetkoviću da se odupre od napada ofanzivnog Natanaela i Lukokija.

Ako je bilo nedoumica u defanzivi one su rešene tokom meča sa Metalcom. Zoran Rendulić je delovao korektno, pa će činiti poslednji bedem ispred Damira Kahrimana zajedno sa Tomasom Fibelom, Milošem Cvetkovićem i Luisom Ibanjezom.

Očekivani tim Crvene zvezde za revanš sa Ludogorecom: Kahriman - Cvetković, Fibel, Rendulić, Ibanjez - Donald, Le Talek - Srnić, Kanga, Mouče - Katai.

(FOTO: Star sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.