Zvezdin promašaj Barkos na meti Intera

Izvor: Sportski Žurnal, 25.Dec.2011, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin promašaj Barkos na meti Intera

Ekvadorski mediji prenose informaciju da je za Ernana Barkosa, napadača LDU Kita, zainteresovan Inter.
Prognoziraju da bi ukoliko slavni klub iz Milčana ne uspe da angažuje Klaudija Pizara iz Verdera ili Džefersona Farfana iz Šalkea, zimsko pojačanje mogao da bude nekadašnji centarfor Crvene zvezde.
Na Marakani Barkosa pamte kao neefikasnog centarfora, koji je 2007. godine na 21 meču postigao samo tri gola. Preporodio se zatim u Kini, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << gde je za ekipu Šenžen, za polusezonu postigao 14 pogodaka na isto toliko utakmica.
Znatno bolje igre nego u Beogradu pružio je za LDU Kito u koji je stigao početkom prošle godine – na 64 meča 38 puta se upisao u listu strelaca i sa ekvadorskim timom igrao je finale ovogodišnjeg Kopa Sudamericana (pandan Ligi Evrope).

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Inter razmišlja o Ernanu Barkosu

Izvor: B92, 25.Dec.2011

Trostruki prvak Evrope milanski Inter razmišlja o dovođenju u svoje redove bivšeg napadača Crvene zvezde i prvog strleca ekvadorske lige Ernana Barkosa...Inter je zainteresovan za Džefersona Farfana iz Šalke i Klaudija Pizara iz Verdera, ali ako se ti transferi ne realizuju Barkos je treća napadačka...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.