Zvezdin napadač posvađao Kazahstance!

Izvor: Sportske.net, 05.Jul.2015, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin napadač "posvađao" Kazahstance!

Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić otkrio je da od transfera Đorđa Despotovića u Kairat verovatno neće biti ništa jer je Žetisu odbio da prosledi napadača rivalskoj ekipi.

Predstavnici Crvene zvezde i Kairata postigli su tokom nedelje načelni dogovor da Đorđe Despotović kao pozajmljen igrač nastavi karijeru u redovima ekipa iz Almatija ali je drugi kazahstanski >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << klub "povukao ručnu".

Vicešampion Srbije ne bi imao ništa protiv da Despotović nastavi karijeru u Kairatu ali se o tome pita i Žetisu koji je napadača dobio na šestomesečnu pozajmicu krajem februara.

"Zvezda se tu ništa ne pita. Despotovića smo pozajmili u Žetisu na šest meseci i on je praktično njihov igrač" objasnio je za "Blic" generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

Sezona u kazahstanskom šampionatu počela je 7. marta a Đorđe Despotović priključio se Žetisuu svega nekoliko dana ranije što znači da taj klub polaže pravo na njegove usluge do kraja avgusta.

"Koliko sam shvatio oni ne žele da ga puste, a naročito ne u Kairat koji im je rival u prvenstvu. Moraju dva kluba da se dogovore da li će do transfera doći pre isteka pozajmice" dodao je Terzić.

Đorđe Despotović do sada je odigrao 18 utakmica u dresu Žetisua i postigao 5 pogodaka i ukoliko klub iz Taldikorgana ne promeni svoju odluku napadač Crvene zvezde ostaće u timu do kraja avgusta.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nani stigao u Istanbul! (foto)

Izvor: Sportske.net, 05.Jul.2015

Portugalski krilni napadač će u toku dana potpisati ugovor sa turskim velikanom...Novi Nanijev klub biće Fenerbahče!..Predstavnici Fenera su sačekali Portugalca na aerodromu u Istanbulu, slede lekarski pregledi, a onda i potpisivanje ugovora čiji će detalji naknadno biti saopšteni...Nani je prošlu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.