Izvor: Piplmetar.rs, 13.Mar.2024, 16:30

Zvezdin “lakši trening“ pred Makabi

Pred 2.743 gledalaca u dvorani “Aleksandar Nikolić“ Crvena zvezda je večeras ubedljivo savladala Krku u okviru 22. kola AdmiralBet ABA lige.
Crveno-beli su slavili rezultatom 110:57, pa sada na čelu tabele imaju skor 19-3, a Krka ostaje na poslednjem mestu sa skorom 4-18.
Zvezda je i večeras nastupila bez povređenih Teodosića i Topića, a Džoel Bolomboj je večeras pošteđen napora, dok Trej Tompkins još uvek nije spreman da debituje.
I bez njihove pomoći, Zvezda je već u prvoj četvrtini rešila pitanje pobednika, s obzirom da je pred kraj tog dela igre vodila sa 31:9.
Jago je bio raspoložen za igru, rastrčao se...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

TVITOVI

Izvor: Piplmetar.rs, 13.Mar.2024

Crvena zvezda je večeras lako izašla na kraj sa Krkom u utakmici 22. kola AdmiralBet ABA lige.. Crveno-beli su pred svojim navijačima slavili sa 110:57, veći broj igrača se razigrao, ali Majk Tobi to nije uspeo i meč je završio bez poena, uz indeks “minus 2“.. Prilikom izlaska iz igre u poslednjoj...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.