Zvezdi želim da izgubi više bodova

Izvor: B92, 19.Maj.2021, 18:34

"Zvezdi želim da izgubi više bodova"

Trener Metalca Žarko Lazetić zadovoljan je sezonom u Superligi Srbije, bez obzira što je njegov tim u poslednjem kolu izgubio rezultatom 5:1 od Crvene zvezde.

Ekipa iz Gornjeg Milanovca će završiti u gornjoj polovini tabele (trenutno je 9.) sa 52 osvojena boda i gol razlikom 48:53.

"Analiziraćemo celu sezonu sigurno, ovo je jedna od najboljih sezona Metalca. Teško je igrati protiv Zvezde, posebno nakon što primite dva gola posle prva dva šuta i sve >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << to u pet minuta. U drugom poluvremenu smo ličili na ono što bi trebalo da budemo. Naravno, teško je igrati protiv ovakvog tima Zvezde", kazao je Lazetić za TV "ArenaSport" posle meča.

Potom je izrazio želju za Zvezdu u sledećoj sezoni.

"Želim im da više gube bodove, da imamo konkurenciju u šampionatu i da bude zanimljivo. Da oni budu nešto lošiji, ili da mi drugi budemo nešto bolji... Kakav je Metalac klub, mi smo na neki način šamponi i čestitam svojim igračima od srca. Osvojili smo broj bodova koji je iznad svih očekivanja", završio je Lazetić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.