Zvezdi sva tri boda na Karađorđu

Izvor: Radio 021, 13.Maj.2018, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdi sva tri boda na Karađorđu

Fudbaleri Vojvodine poraženi su na "Karađorđu" od Crvene zvezde sa 2:1 u derbiju pretposlednjeg kola plej-ofa Superlige.

Pred oko 7.000 gledalaca vodeći gol za domaći tim postigao je Arsić u 23. minutu, dok su golove za goste postigli Radonjić u 37. i Milić u 74. minutu.

Prvi pravi napad na utakmici viđen je tek u 23. minutu. Lazarević je prošao po desnoj strani i odigrao pas do Jovančića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << on je petom sjajno odložio loptu do Arsića, koji je preciznim udarcem sa oko 18 metara poslao loptu u same rašlje gola Borjana.

Međutim, već u svom prvom ozbiljnijem napadu, gosti su uspeli da izjednače. U 37. minutu, Gobeljić je centrirao sa desne strane, a Radonjić je prihvatio loptu na oko 15 metara, driblingom se izborio za poziciju za šut i preciznim udarcem poslao loptu iza leđa golmana Rockova.

Samo tri minuta kasnije, Voša je imala sjajnu priliku da ponovo dođe u vođstvo, kada je Lazarević centrirao pred peterac Crvene zvezde, a Vinsent uputio udarac glavom. Međutim, lopta je prošla nekoliko centimetara pored stative.

U drugom poluvremenu, igra se takođe odvijala uglavnom na sredini terena, da bi u 74. minutu gosti došli do vođstva. Gobeljić je centrirao sa desne strane, a Milić u šesnaestercu Vojvodine uputio šut iz prve i sa šest-sedam metara iskosa postigao drugi gol za Crvenu zvezdu na utakmici.

Voša je do kraja meča pokušavala da stigne do gola kojim bi izbegla poraz, a najbliža tome bila je posle udarca Zličića u 92. i Gajića glavom u 93. minutu.

Sa novim porazom Vojvodina je ostala na osmoj poziciji sa 25 bodova, a poslednji meč u sezoni odigraće narednog vikenda na Banovom brdu protiv Čukaričkog.

Autor: fkv.rs

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.