Zvezdi stigao dopis UEFA o kazni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jul.2017, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdi stigao dopis UEFA o kazni

Evropska fudbalska unija (UEFA) poslala je dopis Crvenoj zvezdi da je u toku istraga protiv kluba zbog "ponovljenog prekršaja" i da postoji mogućnost da klub bude kažnjen između 50.000 i 100.000 švajcarskih franaka, kao i da severna tribu\ina bude zatvorena na revanš meču protiv kazahstanskog Irtiša.

Zvezda je pod istragom zbog navijackih pesama koje su uvredljive za UEFA i pored novcane kazne moguće je i zatvaranje tribina.

"Obavešteni smo o mogućoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kazni i zatražili smo obrazloženje odluke. Tek kada ga dobijemo razmotrićemo da li ćemo se žaliti", izjavio je Tanjugu poslovni direktor crveno-belih Stefan Pantović.

Kako su "Novosti" danas objavile pod istragom je i Fudbalski savez Srbije (FSS), zbog propusta na meču protiv Velsa - vređanje sudije, transparent sa likom četničkog vojvode Momčila Đujića i zakrčeni prolazi na tribinama.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evropska Unija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.