Zvezdi smanjena kazna, protiv Radničkog sa navijačima!

Izvor: Vesti-online.com, 06.Maj.2016, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdi smanjena kazna, protiv Radničkog sa navijačima!

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) smanjila je kaznu Crvenoj zvezdi sa tri na dve utakmice bez publike, zbog incidenata na 151. večitom derbiju, što znači da će šampion u poslednjem kolu docekati Radnički pred punim tribinama.

Zvezda je prvobitno kažnjena sa tri meča i novčano 800.000 dinara, kao i sa 200.000 dinara zbog pirotehnike na utakmici protiv Vojvodine u Novom Sadu.

Utakmica Crvena zvezda - Radnički, u poslednjem kolu plej-ofa Superlige, igra se 21. maja.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tole pomogao Zvezdi: Navijači dolaze na proslavu titule

Izvor: Telegraf.rs, 06.Maj.2016

Što je Tomislav Karadžić predložio, usvojila je disciplinska komisija Super lige. Crvenoj zvezdi je sa tri meča, kazna smanjena na dva, što znači da će titulu prvaka ekipa proslaviti sa navijačima 21. maja...Susret sa Radničkim iz Niša počinje u 17 časova, ali sa navijačima Zvezde...Crvena...

Nastavak na Telegraf.rs...

Zvezda slavi titulu pred navijačima!

Izvor: B92, 06.Maj.2016

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) smanjila je kaznu Crvenoj zvezdi sa tri na dve utakmice bez publike...Crvena zvezda je suspendovana zbog incidenata na 151. vecitom derbiju, što znači da će šampion u poslednjem kolu docekati Radnički pred punim tribinama...Zvezda je prvobitno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.