Zvezdi se smeši puna Kombank arena

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Mar.2014, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdi se smeši puna Kombank arena

Ako se po jutru dan poznaje, Kombank arena će u sredu veče biti dupke puna. Zvezda dočekuje Budiveljnik u četvrtfinalu Evrokupa.
(FOTO: Žurnal)
Naime, prvog dana je prodato 6,200, dok je u ponedeljak do 17 časova planulo 13,300 ulaznica.
Ako se nastavi istim tempom realno je očekivati da Crvena zvezda ostvari rekordnu posetu, odnosno premaši cifru od 19 hiljada koliko je gledalaca bilo na meču protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Lokomotive Kuban.
Podsećanja radi, karte se prodaju po ceni od 400 do 1,200 dinara.
Nema dileme da će navijači po brojnosti ispit položiti sa najvišom ocenom. Ali, to nije jedini ispit na kome će biti. Druga strana medalje je način na koji će bodriti ekipu. Naime, dobro je poznato da je Crvene zvezda do sada platila velike sume zbog ubacivanja tvrdih predmeta na parket i korišćenja lasera.
Klub je dobio opomenu i svaki sledeći izgred sigurno će biti još oštrije sankcionisan. Kako se to ne bi dogodilo mere bezbednosti biće podignute na najviše nivo, pored detaljnog pretresa, oduzimaće se svi predmeti, kao i sitan novac koji će kasnije biti dat Crvenom krstu.
Takođe, sa Malog Kalemegdana su apelovali na gledaoce da sportski podrže ekipu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Puna Arena Delija čeka Zvezdu u sredu?

Izvor: Telegraf.rs, 24.Mar.2014

Do ponedeljka u 17:00 časova prodato je 13.300 ulaznica i, ukoliko se nastavi ovakvim tempom, cifra bi mogla da premaši 19.000 koliko je bilo protiv Lokomotive

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.